MARKETING

Ako nešto kupujete ili prodajete, ako imate akciju, popust ili događaj i želite da što više Pribojaca sazna za nju ili jednostavno želite da reklamirate svoju firmu Priboj Online  je pravo mesto za vas.

1. REKLAME NA SAJTU
2. REKLAME NA DRUŠTVENIM MREŽAMA (Facebook)

Na našem sajtu možete postaviti Vaš reklamni baner sa linkom do vaše web, facebook ili reklamne stranice.

Pozicije banera možete videti ovde.

Ukoliko nemate baner(reklamu) koju bi postavili na sajt, postoji mogućnost izrade banera za Vas.

Svaki dogovor je moguć!

Opis banera:

Napomena: Reklamiranje je potpuno besplatno!

B1 (950x150) – Baner se prikazuje na vrhu sajta ispod našeg naslova(logoa) na svakoj otvorenoj stranici. Najuočljiviji je zbog samog mesta gde se nalazi i svoje veličine. (Napomena: Sa ovog banera nije moguće povezivanje linka.)

B2 (250x200) – Baner koji se prikazuje sa desne strane pored objavljene vesti na svakoj stranici. Moguće je povezivanje linka sa bilo kojojm vašom stranicom ili sajtom.

B3 (250x200) Baner koji se prikazuje sa desne strane pored objavljene vesti na svakoj stranici. Moguće je povezivanje linka sa bilo kojojm vašom stranicom ili sajtom.

B4 (160x150) – Baner koji se prikazuje sa leve strane pored objavljene vesti na svakoj stranici. Manjih je dimenzija u odnosu na B2 i B3 i takodje je moguće povezivanje linka sa bilo kojojm vašom stranicom ili sajtom.

B5 (215x250) Baner koji se nalazi na samom dnu sajta i prikazuje se na svakoj stranici. Postoje 4 pozicije ovog banera na samom dnu po želji na koji zelite da se prikazuje Vaša reklama. Moguće je povezivanje linka sa bilo kojojm vašom stranicom ili sajtom.

B6 (175x650) Statičan baner. Prikazuje se uvek i svuda. Velikih je dimenzija i samim tim lako uočljiv. (Napomena: Sa ovog banera nije moguće povezivanje linka.)

B7 (470x250) Baner koji se prikazuje posle svake objavljene vesti (ispod Facebook i Twitter dugmića). Velikih je dimenzija i lako uočljiv. Moguće je povezivanje linka sa bilo kojojm vašom stranicom ili sajtom.

Za ostale informacije nas kontaktirajte putem naše kontakt stranice, ili u inbox naše facebook stranice.

Izrada vašeg sajta

Ako ste zainteresovani za izradu veb sajta koji bi predstavljao vaš biznis, imamo rešenje za vas. Spremni smo da vam ponudimo atraktivne prezentacije po najpovoljnijim cenama!

Svaki dogovor je moguć.

KONTAKT:
Facebook: https://www.facebook.com/priboj.vesti.online

ili na KONTAKT STRANICI

Zašto se reklamirati na internetu?
1. Zato što ulaganje u reklamu na internetu koja postize dobre rezultate predstavlja investiciju visoke ekonomicnosti. Reklama na internetu je finansijski mnogo povoljnija od reklama na ostalim medijima (TV, radio, casopisi…).
2. Zato što istrazivanja pokazuju da vecinu korisnika interneta cine domacinstva sa primanjima iznad proseka, što predstavlja karakteristicnu ciljnu grupu koja sebi moze priuštiti ono što cini vašu ponudu.
3. Zato što internet reklama ima veliku efikasnost zbog nacina na koji se plasira auditorijumu. Reklama u obliku banera (slicice odredjenih dimenzija) prisutna je pred ocima posetioca internet strane na najupadljivijoj poziciji.
4. Zato što su vazan deo internet auditorijuma u svetu kao i u Srbiji ljudi na vodecim pozicijama u svojim preduzecima i organizacijama. Oni, izmedju ostalog, internet koriste i kao mesto za nalazenje informacija o svojim novim potencijalnim partnerima kao i o konkurenciji.

Kontaktirajte nas OVDE!

Advertisements

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s