Ambasadorka Australije u Republici Srbiji u poseti Priboju


Opštinu Priboj će u utorak 25. oktobra posetiti Njena ekselencija ambasadorka Australije u Republici Srbiji, gospođa Džulija Patriša Fini. Ona će tog dana osim protokolarne posete opštini Priboj, biti prisutna na Završnoj konvenciji, koja je deo projekta „Jačanje socijalno-ekonomske uloge žena kroz neformalno obrazovanje“, a koji je realizovan pod pokroviteljstvom Ambasade Australije i Direktna pomoć programa (DAP), a sa kojim je apliciralo Udruženje građana „Ženski glas Priboja“.

Foto: Politika

Foto: Politika

Projektom je obuhvaćena neformalna edukacija i obrazovanje žena, u cilju bolje pripremljenosti za apliciranje za sredstva potrebna za započinjanje sopstvenog biznisa i samozapošljavanja, sa idejom ekonomskog i socijalnog osnaživanja žena. Pružanjem mogućnosti međusobne razmene ideja i iskustava, stvaraju se šanse za realizovanje partnerskih odnosa u poslovnom okruženju. Svrha promotivnog događaja je prezentacija postignutih rezulata projekta, prezentovanje planova za nastavak projekta i razmatranje mogućnosti daljeg unapređivanja socijalno-ekonomskog položaja žena kroz uključivanje lokalnih samouprava radi podrške razvoja Ženskog preduzetništva i zapošljavanja žena.

Konvencija će se održati 25. oktobra 2016. godine u Maloj sali Doma kulture u Priboju sa početkom u 11.00 časova i otvorena je za sve građanke i građane.

priboj.rs

Advertisements

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s