Dve velike firme zainteresovane za ulaganje u Priboj


Priboj su prošle sedmice posetli predstavnici dve velike firme “Bekto Precisa” iz Goražda i “Emka GMBH” iz Nemačke i iskazali interesovanje za ulaganje i pokretanje proizvodnje u ovoj opštini. Oni su tom prilikom, kako naš portal saznaje, obišli novoizgrađenu Slobodnu zonu, kao i prizvodne pogone Fapa uz prisustvo predstavnika rukovodioca FAP-a i Slobodne zone. “Bekto-Precisa” i firma “Emka” kao dugogodisnji partneri, izrazili su želju da ucestvuju u privatizaciji Fap-a.

Foto: GZS

Foto: GZS

Predstavnici ove dve firme imaju u planu pokretanje proizvodnje u Slobodnoj zoni gde bi se zaposlilo oko 500 radnika. Firma “ Bekto Precisa” iz Goražda predstavlja porodičnu firmu sa tradicijom dugom više od 30 godina uspešnog poslovanja u proizvodnji alata, obojenih metala, kombinacije plastike i metala i plastičnih i livenih delova. Takođe proizvodi delove za najpoznatije firme u automobilskoj industriji kao što su Porsche, BMW, Audi. Emka GMBH je Nemačka firma i dugogodišnji je partner sa firmom “Bekto Precisa”.

Tokom narednih dana predstavnici ove dve firme sastaće se sa predstavnicima Vlade Srbije kako bi definisali saranju i razgovarali o privatizaciji Fapa.

PP Media

Advertisements

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s