Priboj dobio rekonstruisano šetalište


Zahvaljujući realizaciji Projekta javne rasvete šetne staze uz reku Lim sa postavljanjem parkovskog mobilijara odobrenog od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i sredstvima koja su izdvojena za asfaltiranje ove staze iz opštinskog budžeta, novi deo Priboja konačno je dobio adekvatno uređeno gradsko šetalište.

Ugovorom koji je potpisan između Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Direkcije za izgradnju Priboja, odobreno je 3.000.000,00 dinara od strane ministarstva na ime sufinansiranja projekta, sa kojim je Direkcija za izgradnju Priboja aplicirala za korišćenje subvencija i dotacija namenjenih za projekte razvoja turizma u 2015. godini kod ministarstva. Tako je krajem proteklog meseca postavljen parkovski mobilijar, klupe za sedenje i kante za otpatke, a duž cele staze javna rasveta. Staza dužine 700m, ujedno je i presvučena novom asfaltnom podlogom, za šta je iz budžeta opštine Priboj izdvojeno 1.530.000,00 dinara sa PDV-om.

Rekonstrukcijom šetne staze, koja je proteklih godina bila u lošem stanju i neosvetljena, a samim time nebezbedna za sve šetače, Priboj je dobio moderno gradsko šetalište uz reku Lim, na korist svih građana Priboja, ali i unapređenu turističku infrastrukturu.

rekonstruisano_setaliste

priboj.rs

Advertisements

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s