Potpisan Sporazum o uređivanju međusobnih prava i obaveza u realizaciji programa i mera aktivne politike zapošljavanja za 2016. godinu


U sredu 4. maja 2016. godine je između Nacionalne službe za zapošljavanje i Opštine Priboj, u Prijepolju, potpisan Sporazum o uređivanju međusobnih prava i obaveza u realizaciji programa i mera aktivne politike zapošljavanja za 2016. godinu. Sporazum su potpisali direktorka Filijale Prijepolje NSZ, Ana Pejović i u ime Opštine Priboj, predsednik Opštine Lazar Rvović.

Predmet ovog sporazuma je uređivanje međusobnih prava i obaveza između Nacionalne službe za zapošljavanje i opštine Priboj, koja je izdvojila određena sredstva za podsticaj zapošljavanja u toku ove godine. Svoj doprinos aktivnoj politici zapošljavanja, opština Priboj predvidela je Lokalnim akcionim planom zapošljavanja za 2016. godinu.

Ovim sporazumom, kao aktivne mere zapošljavanja predviđeni su javni radovi i stručna praksa. Za realizaciju ovih mera, obezbeđena su sredstva od 19.813.000,00, od čega Opština učestvuje sa iznosom od 10.000.000,00 dinara a Nacionalna služba za zapošljavanje sa iznosom od 9.813.000,00 dinara.

Program javnih radova biće finansiran sa 9.813.000,00 dinara, dok će Program stručne prakse biti podržan sa 10.000.000,00 dinara.

mere_aktivne_politike_zaposljavanja_2014

priboj.rs

Advertisements

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s