Milan Lojanica novi predsednik FK FAP


Priboj – Na danas održanoj skupštine u klupskim prostorijama, fudbalski klub FAP iz Priboja, lobio je novog predsednika, dosadašnjeg člana Upravnog odbora Milana Lojanicu.

fk fap

фото: Денис Шарак (ФК ФАП)

Velikom prijatelju i navijaču popularnih „kamiondžija“ ukazano je jednoglasno poverenje 15 prisutnih delegata. Sednica najvišeg zakonodavnog tela kluba počela je odavanjem pošte iznanada preminulom predsedniku Nikoli Joksimoviću, koji je za vreme svog mandata ostavio neizbrisiv trag u funkcionisanju kluba duge i bogate sportske i fudbalske istorije.

Skupštini je prisustvovao i predsednik opštine Priboj Lazar Rvović i pritom obećao podršku nadležnih institucija, ali i poželeo što brži izlazak iz rezultatske krize.

fk fap

фото: Денис Шарак (ФК ФАП)

„Uvek su ljudi iz rukovodstva kluba uspevali da pronađu izlaz iz teških situacija. Uveren sam da će to ponovo uspeti bez obzira na trenutan nezavidan položaj na tabeli. FAP je sportski ponos Priboja i to će uvek biti uz zajedničke napore i saradnju svih struktura kluba“, veruje Rvović.

Milan Lojanica iz Čajetine nije menjao tim saradnika. Reklo bi se, uz veliku dozu optimizma, uverio je prisutne delegate da se trenutna situacija može prevazići.

„Volim FAP i to je bilo presudno u mojoj odluci da prihvati novu funkciju. Svi smo iskusni fudbalski radnici, moramo se ponašati u skladu sa ugledom i renomeom kluba. To je jedini put koji nas može voditi do ostvarenja cilja, opstanka u ligi. Optimista sam, verujem u lepšu budućnost uglednog sportskog kolektiva koji je u prošlosti iznedrio bezbroj velikih fudbalskih asova“, istakao je Lojanica zahvaljujući se na ukazanom poverenju.

Glas zapadne Srbije

Advertisements

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s