Selaković: Neizlazak na izbore znači propadanje


Priboj — Potpredsednik SNS Nikola Selaković izjavio je u Priboju da je svaki neizlazak na izbore znači povratak u prošlost, propadanje i neizvesnost.

selakovic

Selaković je, posle tribine SNS, u izjavi novinarima podsetio na rezultate koje je vlada Aleksandra Vučića postigla u svom mandatu od dve godine i napomenuo da i „nepromenljive stvari u Srbiji mogu da počnu da se menjaju i dešavaju“.

„Za manje od dve godine Srbija je dobila visoka priznanja i od međunarodnih finansijskih institucija. Samo u jednoj godini napredovali smo za 32 mesta na duing biznis listi koju izdaje svetska banka“, rekao je on.

Potpredsednik SNS kazao je da se uspelo u tome da se zaustavi propadanje zemlje, ali i kontroliše rast javnog duga i budžetski deficit.

„To nije još dovoljno. Mnogi građani nisu u potpunosti zadovoljni, ali je to samo početak, početak jedne borbe koja mora da se nastavi i koja mora da traje a koja će dovesti do dobrih rezultata ako budemo posvetili svoje vreme radu“, rekao je Selaković.

Funkcioner naprednjaka je pojasnio da rad podrazumeva rad za svaku opštinu, svakog čoveka i da ne postoji ni jedna opština u Zlatiborskom okrugu koja je doživela takvo poverenje i podršku kao što je to opština Priboj.

Selaković je napomenuo da je asfaltirano više puteva nego u bilo kojoj opštini sa kojom se ona graniči.

„Priboj je 13. mesto u Srbiji koje je dobilo svoju slobodnu carinsku zonu. Zonu u kojoj će moći da se otvaraju nova radna mesta, u koju će dolaziti direktni investitori i investicije“, kazao je Selaković.

Predizborni skup SNS-a u Priboju održan je sali Kulturnog centra, a pored Selakovića prisutnima se obratio i predsednik te opštine Lazar Rvović.

Tanjug

Advertisements

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s