Počinje upis za pomoć u izgradnji seoskih vodovoda


Opština Priboj i ove godine donela je odluku o pomoći građanima kojima je ista potrebna za izgradnju seoskih vodovoda, u cilju podsticaja razvoja poljoprivrede i opstanka sela. Kao što je to bio slučaj i prethodnih godina, i ove godine pomoć se ogleda u donaciji creva za vodovode, pa će tako svi oni koji planiraju da se prijave za donaciju, morati da imaju iskopan kanal.

seoski_vodovodi

Prijaviti se mogu isključivo građani koji su iskopali kanal, kako bi Komisija u što kraćem roku mogla da izvrši uvid. Prijavljivanje će trajati 10 radnih dana u periodu od 3.3.2016. godine zaključno sa 16.3.2016. godine, u zgradi Opštinske uprave, na trećem spratu u kancelariji broj 21, u intervalu od 10 do 12 časova, kod Draga Drobnjakovića, člana Opštinskog veća i predsednika Komisije za izgradnju seoskih vodovoda.

Kao i prethodnih godina nabavljeno je isključivo crevo visokog kvaliteta, prve klase, koje može da se koristi kako za vodovode za navodnjavanje, tako i za pijaću vodu. Deliće se 70 km creva, tri profila i to od 3/4 ‘ 36 km, 1/2“ 28 km na i 1/1“ 6 km. Ukupna vrednost nabavljenog creva je oko 2.200.000,00 dinara.

Prioritet imaju građani koji prvi put dobijaju creva.

priboj.rs

Advertisements

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s