Kancelarija za mlade dobila novog koordinatora


Pribojska kancelarija za mlade, koja je osnovana od strane opštine Priboj, kako bi se bavila obezbeđivanjem uslova za aktivno uključivanje mladih u život i rad društvene zajednice, osnaživanjem mladih, pružanjem podrške organizovanju različitih društvenih aktivnosti mladih, danas je dobila novog koordinatora.

Novi koordinator biće Nemanja Đurović i isti je postavljen na predlog dosadašnjeg, Emira Vražalice, kome je danas prestao radni odnos u pribojskoj KZM. Vražalica je u razgovoru sa predsednikom opštine Priboj Lazarom Rvovićem, istakao nakon dugogodišnjeg rada u Kancelariji, da je zadovoljan stanjem u kome je ostavlja, a posebno Omladinski centar, koji je već dve godine centar omladinske politike u Priboju i regionu.

Novi koordinator je dugogodišnji volonter KZM i upućen je u sva dešavanja na omladinskom lokalnom nivou, a isti je izuzetno motivisan za saradnju sa mladima i učenje istih kreativnom ispoljavanju i delovanju u Priboju. Kancelarija za mlade opštine Priboj otvorena je septembra 2012. godine i ista predstavlja vezu između mladih i lokalne samouprave, odnosno postoji kako bi jedno telo zastupalo različite interese mladih. Rad kancelarije je više puta prepoznat kao dobar i pozitivan, što dovoljno govori da je Priboj grad kreativnih i perspektivnih mladih ljudi, koji su glavna pokretačka snaga razvoja svakog društva.

 

Izvor: priboj.rs (S.M.)

Advertisements

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s