Završena zimska liga u organizaciji OFS Priboj


U nedelju je u Novoj Varoši završena šesta po redu zimska liga u organizaciji Opštinskog fudbalskog saveza Priboj koja je trajala dva meseca, a koju su pomogli Sportski savez Nove Varoši, kao i Turističko sportski centar Nova Varoš.

Foto: Denis Šarak

Foto: Denis Šarak

U četiri uzrastne kategorije (2003, 2004, 2005 i 2006 godište) učešće je uzelo pet fudbalskih klubava (FAP Priboj, 033 Priboj, Zlatar Nova Varoš, Polimlje Prijepolje i Sloga Sjenica, škola fudbala Mikron Prijepolje) sa 25 ekipa, blizu 350 dečaka i devojčica.

Za nepuna dva meseca odigrano je 67 utakmica, koje su protekle u sportskom duhu, kao i zbližavanju dece iz ovih pet gradova, što je i cilj ovakvog okupljanja koje traje već šest godina.

„Iako ovakvo okupljanje prvenstveno za cilj ima da skloni decu sa ulice i da se što više njih bavi sportom, prvenstveno fudbalom, nije zanemaren ni takmičarski značaj, pa je tako dodeljeno 12 pehara za prva tri mesta u svim kategorijama, a svi učesnici, kao i do sada dobili su medalju, kao znak pažnje za učešće na ovom takmičenju. Pored njih plakete su dodeljene i Sportskom savezu Nova Varoš, Turističko sportskom centru Nova Varoš, kao i Predragu Kovačeviću, koji je brinuo da liga protekne u najboljem redu. Plaketu je dobio i sudija Sloboan Ćirušić, koji je do sada sudio svake godine, bez ijedne primedbe, kako igrača, tako i trenera „, rečeno je u izjavi za Glas zapadne Srbije iz OFS Priboj.

Vladan Jeremić, jedan od osnivača ovakvog takmičenja na kraju je istakao da mu je drago što je sve proteklo u najboljem redu, a da je broj učesnika koji se povećava svake godine pokazatelj da se sa decom dobro radi u ove četiri opštine.

Učesnike je pozravio i predsednik OFS Priboj, Miroslav Bukvić i zahvalio se svima na učešću i pozvao ih da i iduće zime uzmu učešće u zimskoj ligi i naglasio da će OFS Priboj pokušati da ovog leta oživi letnji kamp za najmlađe fudbalere.

Prva tri mesta po godištima:

2006 godište:

 1. mesto FK 033 – Priboj,
 2. mesto FK Sloga – Sjenica,
 3. mesto ŠF Mikron – Prijepolje

2005 godište:

 1. mesto FK Sloga – Sjenica,
 2. mesto FK Polimlje – Prijepolje,
 3. mesto FK Zlatar – Nova Varoš.

2004 godište:

 1. mesto FK Sloga – Sjenica,
 2. Mesto FK Polimlje – Prijepolje,
 3. Mesto FK FAP – Priboj

2003 godište:

 1. mesto FK FAP – Priboj,
 2. Mesto FK Zlatar – Nova Varoš,
 3. Mesto FK Polimlje – Prijepolje.

GZS

Advertisements

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s