Značajna sredstva za bolnicu u Priboju


Opšta bolnica u Priboju ovih dana dobila je značajna sredstva od ministasrtva zdravlja za sanaciju porodiljske sale i dotrajalih mokrih čvorova.

BolnicaPriboj

U bolnicu stigla su I značajna sredstva za rad, donacija dr Zage Popadić i humanitarne organizacije Stara Raška. Dr Toskić kaže da se neće stati na tome, te da će ta zdravstvena ustanova sledećih meseci u potpunosti promeniti svoj izgled I podići kvalitet zdravstvenih usluga.

U Priboju je započet projekat renoviranja Opšte bolnice koji finansira Ministarstvo zdravlja. Na ovaj način je, prema rečima direktora bolnice dr Jasminka Toskića počela i realizacija ambicioznih planova menadžemnta te zdravstvene ustanove.

Toskić je izrazio uverenje da će radovi teći planiranom dinamikom.

Bolnica Priboj, itiče Toskić, nastavlja dugogodišnju saradnju sa doktorkom Zagom Popadić I humanitarnom organizacijom Stara Raška od koje je bolnica ovih dana dobila određena sredstva za rad.

Nakon što je prva faza radova okončana direktor bolnice u Priboju dr Jasminko Toskić očekuje da se neće stati na ovome I naglašava da će već u aprilu u okviru projekta ‘’Humanost nema naciju’’ stići i ostala, za tu zdravstvenu ustanovu, značajna sredstva za rad.

 

Irma Poturović

Advertisements

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s